Hoogstraat 25 C, B 2870 Puurs - Tel.: +32 3 844.35.23 - Email: info@dotsys.eu nl - fr

TimeAccess

images[1]Toegangscontrole biedt u de mogelijkheden om te bepalen wie er toegang heeft tot uw gebouw

Sloten en sleutels bieden de mogelijkheid om een gebouw te beveiligen. Wanneer echter sleutels zoek zijn of gestolen worden, is er het ongemak en de kost om sloten te veranderen en  nieuwe sleutels uit te delen. Sleutels kunnen bovendien gekopieerd worden waardoor er nog meer veiligheidsrisico’s ontstaan.

Alle bedrijven, klein, middelgroot of groot, hebben eigendommen die beschermd moeten worden tegen diefstal. Ook het personeel en hun bezittingen moeten beschermd worden. Het is gebruikelijk om in gebouwen, die door sloten en sleutels beveiligd zijn, deuren heel de dag open te laten. Hierdoor ontstaat de kans op diefstal en het opzettelijk toebrengen van schade.

 

Elektronische toegangscontrole levert de meest efficiënte en geschikte manier om uw gebouw en bezittingen te beveiligen. Door een toegangscontrolesysteem te installeren hoeft u nooit meer sloten te vervangen. Kaarten, key’s of fingerprint worden gebruikt om toegang te autoriseren tot de deuren die aangesloten zijn op het systeem. De kaarten kunnen tevens op een eenvoudige manier geblokkeerd worden in het systeem indien ze zoek zijn of gestolen worden, of indien niet teruggegeven nadat iemand het bedrijf heeft verlaten. Geblokkeerde kaarten krijgen geen toegang tot de deuren die aangesloten zijn op het systeem.

Wanneer  een toegangscontrolesysteem geïnstalleerd is, zullen alle deuren, gecontroleerd door het systeem, automatisch vergrendelen zodra ze gesloten worden. Niemand kan dan zonder een PIN code of een Proximity kaart en/of sleutel of de juiste vingerafdruk binnenkomen. Indien nodig, kunnen deuren zo geprogrammeerd worden dat zij ontgrendeld worden gedurende een voorgeprogrammeerde tijd.