Hoogstraat 25 C, B 2870 Puurs - Tel.: +32 3 844.35.23 - Email: info@dotsys.eu nl - fr

TimeCalc

biBusiness Intelligence op maat van HR.

Ons TimeCalc systeem  biedt u een eenvoudige maar krachtige rapportage- en analysetool om tegemoet te komen aan de diverse, individuele informatievereisten van gebruikers in de gehele organisatie.

TimeCalc vormt  één van de 4  geïntegreerde kerncomponenten van  TimeManager. Deze verzamelen gedetailleerde informatie uit regels en hiërarchieën gedefinieerd in de data- en procesmodellen.

Eén enkele, consistente, gedeelde databron vervult de informatievereisten van gebruikers  op elk niveau van zelfs de grootste en meest complexe organisaties ter wereld. Het resultaat hiervan is:

  •  medewerkers kunnen  informatie, die relevant is voor hun specifieke werkzaamheden, definiëren en ophalen,
  •  managers kunnen alle werkzaamheden bekijken, analyseren en verslaggeven voor een ongeëvenaard inzicht in de structuur, bezigheden en prestaties van de organisatie,
  •  bedrijfsleiders hebben  real-time controle over de gehele onderneming en delen altijd “één enkele versie van de feiten”.

Ipv rapporten op te vragen in TimeManager, zorgt TimeCalc ervoor dat de rapporten tot bij u komen. Via mail sturen we, op een door u gekozen moment, de vereiste rapporten door.

TimeCalc voorziet reeds volgende standaardrapporten: laatkomers, niet opgedaagd, vergeten registraties, afwezigheden, nacalculatie van afgesloten projecten, e.a.