Hoogstraat 25 C, B 2870 Puurs - Tel.: +32 3 844.35.23 - Email: info@dotsys.eu nl - fr

Partners

Wij helpen u bij het maken van beleidsmatige keuzes op het gebied van tijdregistratie. Wij helpen u niet alleen bij het maken van die keuzes, maar geven ook de mogelijkheid om die keuzes verder in te vullen. Het “hoe dan?” wordt opgelost samen met onze partners, oftewel ons oplossingsconcept, dat precies voor u van toepassing is. Samen met u stellen we op maat gesneden HR-programs samen. Elk individueel IT programma bestaat uit juist die service- en productcomponenten die het beste passen bij uw specifieke HRM-IT vraagstuk.

 

Securex

Securex biedt specifieke expertise, adviezen en innovatieve oplossingen in alle domeinen van het beheer van het menselijk kapitaal en gelooft dat voor de groei van een onderneming niets belangrijker is dan zijn medewerkers. De baseline luidt dan ook ‘human capital matters’. Het verkregen Investors in People certificaat bewijst dat het bedrijf al met zijn eigen personeel begint. Tot zijn klantenportfolio behoren particulieren, starters en zelfstandigen, maar ook kleine, middelgrote en grote ondernemingen en openbare besturen.

De Securex Groep steunt op 4 kerncompetenties: HR Services, Health & Safety, HR Insurance, HR Consulting . Securex biedt een brede waaier aan producten en diensten, gaande van een ziekenfonds voor particulieren en zelfstandigen, loonadministratie en aangepaste verzekeringsproducten tot en met specifiek advies op het vlak van talent management, preventie en welzijn op het werk, rekrutering en HR interim management voor bedrijven en zelfstandigen.

Ram Mobile

Track-and-trace biedt met haar Cloud gebaseerde dienst oplossingen voor ritregistratie van voertuigen en tijdregistratie van personen, mobiliteitsvergoeding in de bouw alsook temperatuurregistratie in koelwagens, meting van rijgedrag en brandstofverbruik en vele andere mogelijkheden. Reeds sinds 2005 is er een partnership met de Confederatie bouw voor rit- en aanwezigheidsregistratie van de arbeiders in de bouw. Daarnaast kan track-and-trace gekoppeld worden aan de backoffice ( waaronder tijdsregistratie van DotSys, planning pakket enz.) van haar klanten waardoor een totaaloplossing gerealiseerd kan worden.Track-and-trace is een onderdeel van RAM Mobile Data dat al sinds 1993 één van de meest vooraanstaande spelers op het gebied van mobiele data communicatie voor de zakelijke markt is in de Benelux.

Planning PME

PlanningPME is een eenvoudig te hanteren planningssoftware, die wereldwijd door meer dan 2500 klanten gebruikt wordt. De software van PlanningPME biedt u enorm veel functionaliteiten en is makkelijk aan te passen aan uw wensen en uw bedrijfsstructuur. Op een eenvoudige manier plant u medewerkers, projecten, afspraken, vergaderingen,… PlanningPME helpt uw organisatie echt efficiënter te managen!

Cegeka

Cegeka is een Microsoft Gold Partner met vestigingen in Gent (BE) en Helmond (NL). We adviseren en ondersteunen kleine en (middel)grote ondernemingen bij de automatisering van hun bedrijfprocessen. Dit doen we aan de hand van standaard Microsoft oplossingen en technologie: Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM.

Cegeka staat bekend om zijn ‘no-nonsense’ aanpak en ‘getting things done’ attitude. We zijn een stabiele en financieel gezonde partner. En we zijn erg trots op onze meer dan 170 gedreven werknemers.

Astena

Astena adviseert en brengt gebruiksvriendelijke, toekomstgerichte IT oplossingen. Dit alles voor en door mensen met ervaring in uw sector. Bovendien maakt Astena deel uit van een gezonde ICT groep: dat  betekent voor u een meer stabiele samenwerking en een zekere investering, vandaag en in de toekomst. Astena is als geen ander vertrouwd met de dagdagelijkse problematiek van service-, installatie- en bouwbedrijven. Astena werkt immers al jarenlang intensief samen met deze bedrijven om oplossingen te bieden die nauw aansluiten bij hun specifieke wensen.